Smile Specialisttandvård Örebro

Välkommen till oss på Smile specialisttandvård i Örebro. Kliniken ligger i centrala Örebro i Krämarens hus med ingång från Drottninggatan belägen mellan Vaccinmottagningen och Stadium. I huset finns parkeringsgarage och om du kommer med tåg når du oss inom 5 minuters gångavstånd från Södra station. Busshållplats för lokaltrafik finns på Våghustorget eller vid Olof Palmes torg strax utanför kliniken.

Hos oss finns specialisttandläkare inom endodonti och parodontologi. Vi tar emot patienter med behov av rotbehandling, apikal kirurgi, tandlossningssjukdomar, implantatbehandlingar, enkla- och mer avancerade åtgärder för att återställa förlorat käkben och mjukvävnad, tandborttagningar och övriga kirurgiska frågeställningar som inte kräver narkos.

De flesta av våra patienter kommer på remiss från sin ordinarie tandläkare men även om du inte har någon remiss är du naturligtvis välkommen att kontakta oss för att diskutera ditt problem och hur vi kan hjälpa dig. När du kommer till oss får du alltid träffa en erfaren specialisttandläkare.


Våra behandlingar

Inför din behandling på Smile Specialisttandvård har din specialisttandläkare tillsammans med en sköterska förberett ditt förstabesök genom att gå igenom remissens frågeställning och remitterande tandläkares önskemål. Vid ert första möte går vi först igenom din hälsodeklaration och remiss. Därefter genomförs en undersökning och oftast utförs en röntgenundersökning. En terapiplan upprättas tillsammans med dig och du får ett kostnadsförslag. Därefter kan vi påbörja din behandling.

 

Vi utför och behandlar patienter inom:

Vi som jobbar på Kliniken

Specialisttandläkare

 

Henrik Hedlund

Specialisttandläkare Parodontologi
 

Monika Eriksson

Specialisttandläkare Endodonti (rotbehandling)

Tandhygienister

 

Elin Larsson

Tandhygienist
 

Sabri De Basso

Tandhygienist
 

Jenny Flack

Tandhygienist

Tandsköterskor

 

Anneli Schmuul Pettersson

Tandsköterska
 

Johanna Nygren

Tandsköterska
 

Kerstin Sandén Roos af Hjelmsäter

Tandsköterska

Team Service

 

Anna Elensky

Platschef
 

Arjeta Misimi

Tandsköterska
 

Mirha Hojic

Team Service
 

Selmira Mehmedovic

Team Service
 

Therese Nytting

Tandsköterska
Smile Specialisttandvård